Ledare: Väntan är över – Proffskollen är tillbaka

Foto: FC Barcelona/Montage

Jag har fått flera sms, mail och andra tillrop på sistone kring Proffskollen, konceptet som debuterade på Handbollskanalen under förra säsongen. Där håller vi koll på samtliga utlandsproffs och hur de har presterat under veckan som gått.

Nu är väntan över. Proffskollen gjorde comeback i måndags. Och från och med nu kommer det en artikel varje vecka under hela säsongen (bortsett från när det är landslagsuppehåll) där ni läsare kan följa hur våra utlandsstjärnor har skött sig.

Nytt för i år är dessutom att vi utser månadens spelare, en på damsidan och en på herrsidan. Och på tal om nytt, varje söndagskväll kommer jag att gå igenom veckan som varit inom handbollen i ett nytt koncept vi kallar “3 saker vi lärde oss under veckan”.

Tisdagar då, vad händer då? Då kör vi ytterligare ett nytt koncept: 3-2-1 inför handbollsveckan. Där listar vi saker att hålla koll på under veckan.

Och för er som uppskattar Power rankings när det gäller våra inhemska serier kan jag glädja er med att jag kommer att fortsätta med det i år, nu med lite nyheter som vi kommer att berätta mer om inom kort.

Med andra ord är det fullt ös på Handbollskanalen även den här säsongen – jag har längtat efter att säsongen ska dra igång på allvar och nu är den äntligen här. Jag hoppas att ni hänger med!

Proffskollen dam

Proffskollen herr

3 saker vi lärde oss under veckan

3-2-1 inför handbollsveckan

Skriv gärna upp er på nyhetsbrevet (vilket man kan göra på startsidan på Handbollskanalen.se) I nyhetsbrevet hittar ni en del material som inte publiceras någon annanstans (bland annat mest/minst läst samt hett & snett).

Vill du komma i kontakt med mig gör du det enklast på ola.selby@handbollskanalen.se.