Samarbeta med Handbollskanalen

Handbollskanalen är den största handbollssajten i Norden och en av Sveriges toppsajter för idrott med omkring 100.000 besökare per månad och över 43 000 följare i sociala medier.

Enligt våra läsare är vi den överlägset bästa nyhetsportalen för handboll och deras engagemang är väldigt stort.

Med seriös journalistik och en stor passion för handboll är vi den naturliga platsen för att bygga varumärke och driva försäljning hos handbollsintresserade.

Vi erbjuder våra samarbetspartners en premium-miljö där engagemanget är högt och responsen från läsare och följare är stor.

Vi har bred erfarenhet av och stor kapacitet för att utveckla unika och kreativa koncept samt producera många olika typer av innehåll och lösningar, allt från banners och displayannonser till native-artiklar, filmer och annat innehåll för våra och kundernas plattformar och sociala medier.

Utmana oss gärna med egna idéer och förslag eller kontakta oss för en förutsättningslös första dialog. Vi visar gärna case och exempel på vad vi gjort tillsammans med andra företag och varumärken och kan berätta om kommande initiativ och aktiviteter som kanske passar era planer.

Du når oss i teamet på Handbollskanalen via annonsera[at]handbollskanalen.se.