Simon Jeppsson förlänger med Erlangen

Simon Jeppsson blev uttagen i årets lag i tyska ligan. Foto: Fredrik Varfjell / BILDBYRÅN.

Efter några säsonger i Flensburg anslöt Simon Jeppson till HC Erlangen förra sommaren. Där har han gjort succé och nu väljer han att förlänga sitt kontrakt med klubben med ytterligare två år.

Sedan flytten till HC Erlangen har det lossnat rejält för Simon Jeppsson. Vänsternian från Lugi stod för 177 mål och flest assist (125) av spelarna i klubben under den föregående säsongen. Nu väljer båda parter att förlänga kontraktet med två år. Jeppsson blir därmed kvar i klubben till 2024.

– Jag är väldigt glad och stolt över att fortsätta att spela för HC Erlangen under de kommande åren. Jag känner mig väldigt bekväm i laget och ser stor potential inför lagets framtid. Jag är exalterad över att få fortsätta att utvecklas med Haaß som tränare, säger Jeppsson till klubbens hemsida.

Efter den starka säsongen har flera toppklubbar visat intresse för Jeppsson och sportdirektören Raul Alonso är nöjd med att kontraktet är förlängt:

– Simon har utvecklats enormt sedan han kom till oss och är nu en av nyckelspelarna i vårt lag, säger han.

I Erlingen är Simon Jeppsson lagkamrat med den förre malmöspelaren Hampus Olsson. Bundesliga drar i gång idag och HC Erlangen möter SC DHfK Leipzig på hemmaplan.

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av HC Erlangen (@hcerlangen)

Länk: Simon Jeppsson Bleibt Beim HC Erlangen