Mycket nytt i Ciudad Logrono

Foto: Andreas Sandström/Bildbyrån.

Ciudad Logrono avstår sin Europaplats men vill åt en hög placering i Liga Asobal. Handball-world rapporterar om drygt en handfull nyförvärv till det spanska topplaget.

Häromdagen kritade den brasilianske niometaren Oswaldo Maestro på för en säsong i La Rioja. Det har hänt mer med positiva flyttpilar kring Ciudad Logrono den senaste tiden.

Slovenen Domen Sikosek kommer från en högklassig tränings- och spelmiljö i Vardar Skopje. Nu provar han en annan liga och tar plats på linjen i Logrono.

Centralt i anfallen opererar Antonio Serradilla och Agustin Casado framöver. Serradilla är en särskilt lovande spelartyp med gedigen utbildning från juniorlandslagen i Spanien, Casado plockar Ciudad Logrono in från BM Nava.

Det blir också brasilianskt mellan stolparna tack vare tillskottet Rangel Luan från Bidasoa Irun. Delcio Pira med bakgrund från Kap Verde och klubbar i Portugal kompletterar listan på nya spelare.

Landslagsnamn i olika länder som Ungerns Patrik Ligetvari och Serbiens Lazar Kukic är samtidigt klara att lämna Ciudad Logrono, enligt Handball-worlds sammanställning.

Länk: Ciudad Logrono startet Saisonvorbereitung mit sechs Neuzugängen