Vi uppgraderar – lanserar Cupcenter 2.0

Lanseringen av Cupcenter blev en succé och välkomnades av många ute i handbollssverige. Nu förbättrar vi tjänsten med filtrering, utländska cuper och snygg design.

I april lanserade Handbollskanalen Cupcenter, den nya tjänsten för att hjälpa alla handbollsspelare och lagledare att hitta rätt i djungeln av olika cuper och turneringar. Responsen från er läsare blev mycket positiv och även cuparrangörer har tyckt att vår sammanställning gjort det enklare att synas och att marknadsföra sin cup.

LÄNK: Cupcenter

Några kommentarer från mejl och sociala medier som vi glatt oss åt är till exempel:

”ÄNTLIGEN har någon samlat alla cuper på ett ställe, det här sparade oss rejält med tid när vi planerade säsongen 2019/2020.”

”Roligt att ni har med så många cuper man inte känner igen, vårt lag blev nyfikna på flera nya cuper.”

”Det vore toppen om ni kunde inkludera recensioner och feedback om cuperna från lag som spelat där tidigare.”

Sedan lanseringen har det strömmat in tips och önskemål om fler cuper att inkludera i Cupcenter, inte minst cuper utanför Sveriges gränser. Efter en tids arbete bakom kulisserna är vi nu glada att kunna lansera nästa version av Cupcenter, med både fler cuper och bättre sökmöjligheter på olika typer av turneringar i olika länder.

LÄNK: Cupcenter

Vår ambition med Cupcenter är att hjälpa handbollssverige att hitta nya cuper och turneringar och därför vill vi täcka in så mycket som möjligt. Vi tar gärna emot hjälp med tips och förslag på fler cuper att inkludera i Cupcenter, både från cuparrangörer eller från dig som varit och spelat någon rolig cup som inte finns med. Skicka ett mail till info@handbollskanalen.se med ditt tips.

Representerar du en cup och ser något underligt så får du gärna höra av dig. Vill ni att er cup ska synas lite extra? Maila till info@handbollskanalen.se så berättar vi mer.

LÄNK: Cupcenter