PLAY: Bråkscener i Norge – norsk gav norsk en dansk

Bild: TV 2 Norge

Det utspelades tråkiga scener i herrarnas högstaligan i Norge igår. Det var i mötet mellan Follo och FyllingenBergen som en dansk skalle resulterade i en bruten näsa, skriver norska TV2.

Igår möttes Follo och Fyllingen i en match på den undre halvan av norska Rema 1000-Ligaen. Follo vann matchen med 30-26 och tog därmed sin första seger i årets tabell. Men det som fick störst rubriker skedde innan slutsignalen.

Det var i uppställt spel som Fyllingens Jacob Weidemann gjorde en genombrotts-satsning mot Follos Benjamin Hallgren. Hallgren stoppade bryskt upp Weidemann, som knuffade till Hallgren – som svarade med att skalla Weidemann på näsan. Det blev snabbt hätsk stämning på planen och tendenser till slagsmål.

– Jacob knäckte näsan, blodet sprutade, så det går att forstå varför han reagerade, säger Fyllingen-tränaren Andreas Gjeitrem till Bergen Avisen.

Stämningen lugnade snart ner sig och både Weidemann och Hallgren visades röda kort. Hallgren fick även sen ett blått kort som innebär att händelsen kommer att utredas och Hallgren kan få ytterligare avstängning.

LÄNK: Sjokkerende scener – Her brekker han nesen