Jeppsson efter matchen: ”Ingen idé att tycka synd om sig själv”

Simon Jeppsson. Foto: JU CROSNIER

Simon Jeppsson gjorde några fina distansmål mot Island där man såg 22-åringens styrka. Men varken han eller laget kom upp till godkänd nivå i dag. 

ANNONS
ANNONS
ANNONS

— Det är tungt men det är inte lönt att älta nåt heller. Det är match igen om två dagar så det är ingen idé att gå hem till hotellet och lägga sig och tycka synd om sig själv.

Blir ni överraskade av Island?

— Överraskade vet jag inte. De har ett jättebra lag och de kämpar som grisar. Vi kommer helt fel in i matchen och vi bränner våra lägen samtidigt som de gör några enkla mål. Vi förlorar matchen i första halvlek helt enkelt.

Det kändes nästan lite chockat här efteråt i zonen, en väldig besvikelse?

— Mm, det är det verkligen. Jag tycker att vi har ett bättre lag än Island på pappret och i träningsmatcherna mot Ungern har vi hittat vårt spel och vårt fart, men Island tråkar ut oss i sitt anfallsspel. Sen får de några mål som vi inte kan trycka tillbaka på, då är det svårt att spela handboll.

Något positivt i alla fall, upphämtningen i andra halvlek.

— Vi sa det i omklädningsrummet med att vi kan inte komma djupare än såhär känns det som. Det är bara släppa handbromsen och köra. Hade vi spelat tio minuter till tror jag vi hade gått om. Men vi ska inte hamna där från början. Handbromsen ska aldrig vara i på ett mästerskap. Men som sagt, det är inte lönt att älta något nu. Vi får sätta oss ner i lugn och ro sen när adrenalinet har lagt sig lite och prata igenom vad som hände.

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here