TV-tablå söndag: Landskamp och tysk kamp

Johanna Forsberg jublar under träningslandskampen i handboll mellan Sveriges och Ungerns damlandslag den 28 november 2020 i Trollhättan. Foto: Daniel Stiller / BILDBYRÅN

I eftermiddag bjuds det på genrep för Sverige inför EM 2020. Återigen är det Ungern som står på andra sidan planen. Dags för revansch? Och i Tyskland dukas det upp två matcher från herrarnas Bundesliga.

Igår blev det en fartfylld match i Trollhättan när Sverige och Ungern drabbade samman i det första av två möten. Ungern vann med uddamålet och fast resultat inte räknas i träningsmatcher så spelar dom roll.

Det ska bli intressant att se vad tränare Axnér vill få ut av laget i eftermiddag och om han roterar lika friskt. Klockan 15:30 får vi svaret.

Och i Tysklands visas två matcher från Bundesliga. Först när svenskarna i Flensburg ska försöka haka på toppduon från Rhein-Neckar Löwen och Kiel i sitt möte mot bottentippade Balingen. Sen ska Leipzig och nyligen Alingsås-besegrade SC Magdeburg testa krafterna i mitten av tabellen.

Träningslandskamp:
15:30 Sverige – Ungern
Matchen sänds på SVT1 och SVT Play

Bundesliga:
13:30 HBW Balingen-Weilstetten – SG Flensburg-Handewitt
15:30 DHfk Leipzig – SC Magdeburg
Matcherna sänds på Viaplay