Sveriges matcher i EM – spelschema, tider och TV/stream

Foto: Christoffer Borg Mattisson, Bildbyrån

Varje skugga talar om att det finns ljus någonstans. Ljuset är damernas handbolls-EM som nu tänder sin starka lampa trots världsliga utmaningar. Vårt svenska landslag står redo att dra på sig den gula tröjan – och du hänger med!

Damernas handbolls-EM 2020 har av förklarliga skäl kantats av stora utmaningar och för en tid sedan stod det klart att antalet arrangörsländer bantas från två till ett, och spelorter från fyra till två. Detta efter att Norge med varm hand lämnat över hela arrangörsansvaret till Danmark.

Vårt svenska landslag är på plats i danska Herning där tre matcher i gruppspelet väntar. Motståndet stavas Tjecken, Spanien och Ryssland. Tillsammans med Sverige bildar de grupp B.

TV/Stream

Sändningsrättigheterna för damernas handbolls-EM ägs av Viasat och du ser alla matcher från mästerskapet på Viaplay. Paketet som krävs för att se alla matcher heter Viaplay Sport. Sveriges matcher kommer även att sändas i TV6, och utvalda matcher i TV10.

LÄNK: Köp Viaplay Sport här

För att underlätta din vardag så listar vi alla matcher med tider och information om var de kan ses i vår TV/stream-tablå som vi kallar HK Live.

Sveriges gruppspelsmatcher i handbolls-EM 2020

Torsdag 3 december 20:30: Sverige – Tjeckien, TV6 & Viaplay

Lördag 5 december 20:30: Spanien – Sverige, TV6 & Viaplay

Måndag 7 december 20.30: Ryssland – Sverige, TV6 & Viaplay

Sveriges matcher i huvudrundan i handbolls-EM 2020

Fredag 11 december 20:30: Danmark – Sverige, TV6 & Viaplay

Söndag 13 december 18:15: Montenegro – Sverige, TV6 & Viaplay

Tisdag 15 december 18:15: Frankrike – Sverige, TV6 & Viaplay

Läs mer:
EM-guide 2020: Grupper, TV och spelplatser
Sveriges EM-trupp presenterad – 17 åker till Danmark