Gulldén blir sommarpratare: ”Först trodde jag att det var ett skämt”

Isabelle Gulldén. Photo: Ludvig Thunman / BILDBYRÅN

Sommar i P1 är en svensk tradition och glädjande för alla handbollsälskare är att Bella Gulldén är en av sommarpratarna i år. Den 6 juli kan ni boka in redan nu – då är det Bellas tur. 

– Först trodde jag att det var ett skämt när de hörde av sig. Det är så många som lyssnar på Sommar i P1 och det kändes så långt borta att jag skulle vara med där. Det är något jag alltid lyssnat på på somrarna när jag varit ute och gått eller solat och nu ska jag plötsligt vara med och berätta min historia, säger Bella Gulldén till Handbollslandslaget.se.

Bella Gulldéns senaste handbollsmatch var under EM när Sverige besegrade Ryssland. Mittnian är gravid och beräknad att bli mamma den 5 juli – dagen efter sänds hennes sommarprat, som redan är inspelat.

– Jag kommer att ta upp jämställdhet, prata om kost och vikt från det att jag var liten och fram till nu, lite om talang och förstås om handboll. Det blir inte supermycket om graviditeten, men lite i alla fall, säger Gulldén till Handbollslandslaget.se.

För alla som hoppas att Gulldén ska kunna vara med på VM i Japan i november-december råder det oklarhet ett tag till.

– Man vet ju aldrig hur det blir, men går allt som det ska hoppas jag kunna vara tillbaka på planen i oktober. Sen får man se vilken form man är i då, det är svårt att sia om nu, säger stjärnan till Handbollslandslaget.se.

LÄNK: Bella Gulldén en av årets sommarpratare