Fortsatt osäkert läge inför nyckelmatchen: ”Försöker med alla möjliga medel”

Cristina Neagu. Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån.

Cristina Neagu dras med en skada och har ännu inte spelat i VM. Men den rumänska förbundskaptenen vågar inte lova något inför gruppfinalen mot Danmark. 
–  Vi försöker med alla möjliga metoder att återställa Cristina Neagu, säger Florentin Pera i en intervju, enligt Europamester.dk. 

Danmark och Rumänien ställs mot varandra i en renodlad gruppfinal under tisdagskvällen. Men det är alltjämt osäkert om den rumänska storstjärnan, Cristina Neagu, kommer till spel.

35-åringen har alltjämt inte spelat för sitt Rumänien, som trots allt har tagit två storsegrar mot Serbien och Chile.

Neagu har pekats ut som en nyckelspelare om Rumänien ska kunna vara med och hota längre fram i turneringen, men förbundskapten Florentin Pera vågar inte hoppas på för mycket inför matchen med Danmark.

– Vi försöker med alla möjliga metoder att återställa Cristina Neagu. För tillfället är det osäkert, hon tränade inte med laget, bara i den förberedande delen, säger Pera i en intervju med Dig Sport 1.

Neagu är en av historiens främsta spelare och representerar CSM Bukarest till vardags, men på landslagsnivå har hon fått nöja sig med ett VM-brons och ett EM-brons. Matchen mellan Danmark och Rumänien spelas klockan 20:30 på tisdagskvällen.

LÄNK: Fortsatt tvivel om Neagu inför gruppfinalen