Tyresös poängkung Fredrik Hellgren skriver på kontrakt

Foto: Tyresö Handboll

Tyresö Handboll har fått glada besked i att lagets poängkung Fredrik Hellgren stannar ytterligare en säsong, det rapporterar klubben på sin hemsida.

Fredrik Hellgren på niometer spelade en stor roll i att Tyresö hängde kvar i Allsvenskan den gångna säsongen. I lagets interna poängligor kom 22-åringen etta i poängligan, etta i assistligan och tvåa i skytteligan.

Därför är Tyresö Handboll minst sagt nöjda med att ha säkrat upp den trixiga niometerspelaren även den kommande säsongen i Allsvenskan. Kontraktet är skrivet på ett år.

– Att Fredrik är en väldigt duktig handbollsspelare råder det inga som helst tvivel om. Jag ser mycket fram emot att få fortsätta jobba med hans utveckling både på och utanför planen. Det är viktigt att vi lyckas behålla spelare av denna kaliber för att visa att vi ska vara med och utmana i den enormt tuffa allsvenskan 2021-2022. Med Fredrik på planen så blir vi ett bättre handbollslag, säger tränare Mattias Bejbom på hemsidan.

Se nedan när Hellgren avgjorde mot AIK i slutsekunden förra året. Videokälla: Solidsport

Vad sägs om lite magi ifrån Fredrik Hellgren för att pigga upp på en måndag dagen efter uddamålsseger i derbyt mot AIK?Tack Fredrik och heja Tyresö!

Posted by Tyresö Handboll on Monday, February 17, 2020