Gzim Salihi till IFK Kristianstad?

Gzim Salihi, IK Sävehof. Foto: Viktor Ljungström Viktorljungstrom.se

Albin Lagergren drar till Tyskland och enligt uppgifter till Handbollskanalen är Stig-Tore Moen Nilsen på väg till HC Midtjylland. IFK Kristianstad behöver förnya på högerniopositionen och enligt Kristianstadbladet kan Sävehofs Gzim Salihi vara på väg till klubben.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

IFK Kristianstad får i vanlig ordning ge sig ut på spelarjakt efter säsongen. Högerniopositionen behöver fyllas med minst en ny spelare då det sedan tidigare är klart att Albin Lagergren lämnar för SC Magdeburg i Bundesliga. I går kunde även Handbollskanalen redogöra för uppgifter som placerade Kristianstads andra högernia, Stig-Tore Moen Nilsen, i danska HC Midtjylland.

Oavsett om Moen Nilsen lämnar så behöver IFK se sig om för nya namn och en spelare som enligt Kristianstadbladet finns på IFKs önskelistan är IK Sävehofs Gzim Salihi.

– Det är kul att en så stor klubb är intresserad. De spelar Champions League och har vunnit SM-guld flera år i rad. Vi har inte kommit så långt, utan jag har en dialog med min agent (den förre Malmöspelaren Rasmus Skram) om hur vi ska göra, säger Gzim Salihi till Kristianstadbladet.

Jesper Larsson, IFK Kristianstads sportchef, uttalar sig som en fullfjädrad politiker om Sahili när Kristianstadbladet ber om en kommentar.

– Han är en bra spelare, eller en spelare som säkert kan bli väldigt bra, men jag har aldrig pratat med honom.

Angående Moen Nilsens vara eller icke vara i klubben säger Larsson så här till tidningen:

– Jag kan bara säga att vi jättegärna vill behålla Stig-Tore här. Jag har pratat med honom och tror inte att han skrivit på någon annanstans, så mycket kan jag säga. Vi har haft ett inledande snack och jag hoppas att vi kan slutföra det.

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here