Michael Andersson och OV Helsingborg håller ihop

Michael Andersson. Foto: Christoffer Borg Mattisson/Bildbyrån.

Michael Andersson är en pålitlig faktor mellan stolparna i OV Helsingborg. Så när ett kontrakt löper ut, finns ett nytt redo för signering, Andersson fortsätter i två år till med det gröna laget.

Helsingborgs hemsida går ut med förlängningen som håller målvaktsteamet intakt. Espen Christensen som startar sin andra säsong i OV är rena rama nykomlingen jämfört med Andersson.

32-åringen har följt med ner och upp i divisionerna, kommunicerat karriärslut men funnit motivationen för spel i klubben, allt sedan 2011 inklusive en utflykt till IFK Skövde.

– Efter säsongen som varit och hur vi/jag presterat kändes det som en självklarhet att köra på ett par år till. Det har blivit sagt förr, men nu känns det verkligen som vi är något på spåret. Vi har alla pusselbitar för att etablera oss i Handbolllsligan, säger han till klubbens hemsida.

– Micke har haft en grym säsong. I stort har han och Espen delat på tiden och Micke har varit tungan på vågen i ett antal matcher som stått och vägt. Han har jobbat hårt med sin egen utveckling och har tagit kliv på flera sätt både som målvakt och som ledare i laget.

– Vi är trygga med att Mickes rutin och hans finurliga, lite oortodoxa spelstil kommer att vara betydelsefullt i Handbollsligan, fortsätter Dennis Pettersson i OV:s sportgrupp till klubbsajten.

Länk: Micke kör vidare i OV Helsingborg!