Oskar Orwallius och David Johansson stannar i Redbergslids IK

Oskar Orwallius och David Johansson. Foto: Redbergslids IK

Redbergslids IK gör sig redo för den kommande säsongen. Det står nu klart att Oskar Orwallius och David Johansson stannar i klubben.

Redbergslids IK förbereder sig för den kommande säsongen i division 1, och truppens sammansättning börjar ta form. I en tid av förändringar och överväganden inom klubben har det nu klargjorts att Oskar Orwallius och David Johansson kommer att fortsätta sin resa med Redbergslids IK även nästa säsong.

– RIK är rätt ställe för mig som spelare att utvecklas i. Jag tror också mycket på den nya ledarstaben. Vi har väldigt go stämning och alla är sugna på att ta revansch nästa säsong. Jag ser väldigt mycket fram emot att spela matcher och att träna med gubbarna, säger Oskar Orwallius via Redbergslids sociala medier.

– Jag trivs fantastiskt bra i gruppen och i klubben. Sedan tror jag starkt på ledarteamet och upplägget inför nästa säsong. Vi vill ta oss tillbaka till Allsvenskan direkt! Tycker att vi har fått en go känsla i gruppen, känns som att alla gör sitt yttersta och vill bli bättre. Min känsla är att vi som grupp ska kunna ta stora steg i år om vi fortsätter jobba på såhär, säger David Johansson.

Länk: Redbergslids IK