Kolding värvar tre spelare – Troels Jörgensen anländer från AIK

Troels Jørgensen, AIK. Foto (arkiv): Avdo Bilkanovic/Bildbyrån.

KIF Kolding har ekonomiska problem, men det hindrar inte klubben från att skriva avtal med tre nya spelare till kommande säsong. En av spelarna är Troels Jörgensen från AIK, det skriver klubben på sin hemsida.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Spelarna det handlar om, utöver nämnde Jörgensen, är Benjamin Pedersen och Chris Jörgensen. Pedersen flyttar från TMS Ringsted till Kolding och har skrivit på ett treårsavtal med huvudstadsklubben.

Chris Jörgensen har spelat i Sönderjyske de två senaste åren och tidigare representerat klubbar som Bjerringbro-Silkeborg, GOG och Ålborg. Även han har skrivit på ett treårskontrakt med Kolding.

Och slutligen alltså Troels Jörgensen som spelat tre år i Ricoh/AIK. Innan niomtersspelaren flyttade till Sverige spelade han för bland andra Team Tvis Holstebro. AIK-spelaren har skrivit på ett treårskontrakt med Kolding.

– Jag är otroligt glad och stolt över mitt klubbyte till Kolding. Att få möjligheten att spela för en så traditionsrik och professionell klubb är en dröm som går i uppfyllelse, säger dansken till Koldings hemsida.

LÄNK: KIF forstærker spillertruppen til sæsonen 2019/2020

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here