Stas Skube lämnar Vardar – PSG eller Meshkov nästa?

Nexe - Vardar , SEHA Gazprom League, quarter final match, King Tomislav elementary school hall, Nasice, Croatia, 08.03.2020 Mandatory Credit © Sasa Pahic Szabo / kolektiff

De ekonomiska problemen i RK Vardar gör att ännu en världsstjärna lämnar klubben. Slovenske trollgubben Stas Skube meddelar på sin Instagram att han flyttar i sommar.

På tre år har Vardar vunnit Champions League-titeln två gånger. Förra året lyfte de rödsvarta oväntat pokalen framför framför näsan på Barcelona, Vive Kielce och Veszprem. Men den guldtruppen är snart ett minne blott.

Vardar dras med ekonomiska problem och har redan tappat två av sina bästa spelare i Pavel Atman som flyttar hem till Spartak Mosvka och Dainis Kristopans som är utlånad till Fuchse Berlin inför jättens flytt till Paris för spel med PSG.

Och nu kommer nästa kalldusch för laget från Skopje när Stas Skube meddelar att han lämnar i sommar. Den 30-årige tekniska mittnian kom till klubben 2018 från Pick Szeged och lämnar med både ligatitel och Champions League-buckla i bagaget.

Nästa klubbadress för slovenen är oklar men det har tidigare ryktats om PSG. Handball-Planet slänger även ut möjligheten att vitryska Meshkov Brest kan vara nästa destination för den lilla slovenska liraren.

https://www.instagram.com/p/B-ox8bGJGtJ/