Den 3-5 maj 2019 spelas Finalspelet i USM i Uppsala. En handbollsfest för spelare, ledare, föräldrar och funktionärer. Handbollskanalen vill då passa på att uppmärksamma de lag som visar kärlek till handbollen och uppträder som förebilder mot sina lagkamrater, motståndare och domare.

Vi på Handbollskanalen älskar handboll. Det är en fantastisk sport som är rolig att utöva och spännande att titta på. Spelarna är förebilder inom idrottens värld genom hur de uppträder i anda av fair play och alltid med en stor portion spelglädje med tekniska nummer som knorrar, flippar, finter och fina räddningar.

Tillsammans med Kempa vill vi därför uppmärksamma de lag i Finalspelet som visar stor kärlek till sporten handboll. Vi kallar tävlingen Älska handboll och den går ut på att rösta fram ett lag i varje kategori som kombinerar följande parametrar på bästa vis:

Tekniska nummer och lagspel
Har laget några snygga finter eller varianter som de bjuder publiken på? Kanske en ”japan” eller varför inte en klassisk ”gurkburk”?

Glädje
Ett lag som visar glädje både vid mål, räddningar och fina prestationer.

Kommunikation
Finns det ledare både på och utanför planen som driver och coachar laget med en positiv och konstruktiv kommunikation?

Alla spelare inkluderade och involverade i laget
Får alla spelare delta på sina villkor och bidra till lagets utveckling och resultat?

Förebilder
Ett lag som visar respekt, ärlighet och rättvisa.

Priser

I formuläret nedan kan ni rösta fram vilka ni tycker uppfyller dessa parametrar bäst och det segrande laget, ett per klass, vinner ett lag- och ett individpris från Handbollskanalen och Kempa.

  1. Laget vinner en intervjuartikel på Handbollskanalen
  2. Laget vinner tre matchbollar från Kempa
  3. Laget vinner ett presentkort i en sportbutik som kan användas för att exempelvis köpa material

Tävlingen är avslutad. Vinnare av Älska Handboll 2019 presenteras inom kort.