VM-stjärnans lillebror i kidnappningsdrama

Ali Zeinebaledin. Foto: Petter Arvidsson, Bildbyrån

Mohammed Zein, ungdomsspelare i Al Alhy och lillebror till egyptiska handbollsstjärnan Ali Zein, ska ha utsatts för ett kidnappningsförsök av 15 beväpnade män, rapporterar klubben på sitt Twitterkonto.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Det var igår som den egyptiska toppklubben Al Alhy skickade ut bilden på sin misshandlade och bandagerade ungdomsspelare Mohammed Zein på sitt Twitterkonto.

Texten löd (enligt Google Translate):

Al Ahlys spelare ”Mohammed Zein” och yngre bror till  attackerades och försökte kidnappas i går av 15 beväpnade män och han är nu på sjukhuset. ”Tusen säkerhet” på dig Zein och komma tillbaka till ditt hem och ditt lag i säkerhet ❤️

Det är oklart vad som föranledde kidnappningsförsöket eller om släktskapet till Ali Zein ska ha något att göra med det. Nyheterna från Al Alhys Twitter är de enda källorna som Handbollskanalen lyckats hitta för tillfället.

Ali Zein, eller Ali Zeinelabedin, deltog i herrarnas VM senast i Danmark/Tyskland där han gjorde 29 mål totalt, varav ett kom mot Sverige i premiären.

Ali Zein är en av Egyptens mest rutinerade och mest karismatiska spelare med sin luriga spelstil och igenkända frisyr. Vänsternian startade sin karriär i Al Alhy och har sedan hunnit med spel i Tunisien, Förenade Arabemiraten och Frankrike.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here