Problemen haglar in till 100-listan – skicka in du med!

Det är dags att ta kliv framåt med svensk handboll och Handbollskanalen har lanserat sin största satsning någonsin. Vi vill identifiera alla problem som finns inom svensk handboll och vi behöver nu din hjälp.

I veckan lanserade Handbollskanalen ett upprop i form av Handbollens 100 problem. Vi vill ha er hjälp att utveckla svensk handboll och förslagen på saker att förbättra haglar in i frågeformuläret. Missa inte chansen att påverka och ge oss möjlighet att tillsammans skapa ännu bättre förutsättningar för att idrotten vi älskar ska bli så bra som möjligt.

Problem finns det fullt av och nu vill vi alltså ha er hjälp att identifiera dem. Hör av er med ALLT. Hög och lågt. Från att det saknas en golvtork i er hemmahall, via dålig musik i arenorna till problemet med hjärnskakningar inom idrotten. Ni har säkert minst fem saker som ni gått och stört er på de senaste åren – låt oss veta!

Exempel på problem som skickats in bara efter några dagar är hallbrist, toppade ungdomslag, ledare som skäller ut 15-åriga domare och brist på bolltvättar. Ge oss mer!

[ipt_fsqm_form id=”61″]