Handbollsspelare visar upp hemmaträning under hashtag

Jessica Ryde. Photo: Ludvig Thunman, Bildbyrån.

Behöver du träningstips när såväl handbollsträningar som matcher är inställda till följd av Coronaviruset? På Twitter har nu handbollsspelare på olika nivåer börjat posta sin hemmaträning under hashtaggen #HandballatHome efter uppmaning från det Internationella Handbollsförbundet. 

Många handbollsspelare runt om i Sverige och världen står i nuläget utan både träningar och matcher att delta i, och i flera länder sitter spelarna hemma i karantän på grund av restriktioner till följd av Coronaviruset. Träningsmoralen försvinner ju dock självklart inte för alla ändå – utan istället har handbollsspelare från olika nivåer behövt vara innovativa och hitta träningssätt som funkar lika bra i vardagsrummet eller på gräsmattan som på gymmet eller handbollsplanen.

Under hashtaggen #HandballatHome har handbollsspelare runt om i världen nu börjat visa upp sin hemmaträning när det ordinarie handbollsträningen uteblir. Behöver du lite inspiration för att hålla igång med handbollsträningen på hemmaplan? Kika in hashtaggen på Twitter!