3 saker vi lärde oss under veckan: ”Infronts arrogans, Hallbys succé & Aalborg menar allvar”

Lukas Nilsson, Aalborg Håndbold. Foto: Aalborg Håndbold

Infront imponerade inte i vår intervju, Hallbys vecka går inte av för hackor och Aalborg ser ruggigt starkt ut. Det är 3 saker vi lärde oss under veckan som gick – Handbollskanalens nya koncept. 

Infronts arrogans

Jag pratade med Infront häromdagen. Jag blev inte imponerad. De tycker säkert själva att de var väldigt öppna och svarade på våra frågor på ett bra sätt, men ingen som har läst artikeln kan känna detsamma. Maken till ickesvar och arrogans har jag sällan varit med om. Framförallt reagerade jag på det faktum att de flera gånger under vår intervju tryckte på hur många abonnenter som var nöjda med produkten, istället för att vara ärliga och säga att produkten just nu inte levererar på önskad nivå, framförallt inte med tanke på det astronomiska priset.

Hallbys succévecka

Christina Lövgren Hallberg, IF Hallby.
Foto: Carl Sandin / BILDBYRÅN

Jag har tippat Hallby på kvalplats i både Handbollsligan dam och herr. Hur det gick i premiären för Hallbys båda representationslag? Damlaget körde över hajpade Skövde HF (jag vet att det var förra veckan, men ändå) och herrlaget vann till slut helt rättvist mot regerande mästarlaget IFK Kristianstad. En otroligt fin vecka för Joachim Löfstedt, Anders Hallberg och Hallby.

Aalborg menar allvar

Niklas Landin. Foto: Jesper Zerman / BILDBYRÅN.

Att Aalborg skulle vara bra den här säsongen hade nog alla förstått innan den här veckan. De har trots allt värvat in spelare som Lukas Nilsson, Jack Thurin, Aleks Vlah och inte minst Niklas Landin till den här säsongen. Men att de skulle åka ner till Polen och spöa Kielce på bortaplan, det såg jag inte komma. Framförallt inte så här tidigt på säsongen. Otroligt imponerande och kanske är i år säsongen då Aalborg, med fyra svenskar i laget, återvänder till Final Four.