USM P18 Steg 3: Guif och Hammarby vidare till steg 4

Eskilstuna Guif P18. Foto: Ola Selby

USM steg 3 är över för den här gången och i Vinslöv var det Eskilstuna Guif och Hammarby IF som tog sig vidare till steg 4.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Allt skulle komma att handla om den sista matchen under helgen. Vem skulle göra Eskilstuna Guif sällskap till steg 4, Vinslövs HK eller Hammarby IF?

Så här gick matcherna under eftermiddagen:

Kärra HF – Eskilstuna Guif 20–33 (14–16)
Kärra hängde med väldigt bra under lite mindre än halva matchen och en stor anledning till det var Kevin Vaz. Kärraspelaren gjorde mål på sina fyra första skott och fortsatte att imponera under resten av matchen. Guif gjorde kanske inte sin bästa match så här långt, men inget ska tas ifrån Kärras prestation som var deras bästa under USM steg 3. I den andra halvleken fick Guif bättre ordning på både försvar och uppställt anfallsspel och kombinerat med att orken tröt i Kärra rann det iväg lite till slut. För Guif väntar steg 4 medan Kärra är utslaget.

Vinslövs HK – Hammarby IF 18–28 (11–15)
För Hammarby räckte oavgjort eftersom målskillnaden hos Bajen var bättre än hos Vinslöv, men Hammarby vann komfortabelt till slut. Det var jämnt, tufft och intensivt i starten av matchen innan VHK:s slarvade och Hammarby kunde rycka ifrån. Där skaffade Hammarby sig en lucka som de lyckades hålla och sedan utöka i den andra halvleken. Bajen är därmed klart för steg 4 – Vinslöv är utslaget.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here