Simon Jeppsson vadskadad – osäker prognos

Simon Jeppsson. Foto: Ingrid Anderson-Jensen, http://nordlyset-fotografie.com/

Simon Jeppsson ådrog sig en vadskada i Flensburgs match mot Kielce och är osäker till spel i lagets torsdagsmatch mot Melsungen. Under måndagen genomförs en undersökning på vänsternian.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Simon Jeppsson gjorde ett mycket bra EM och fick sitt stora genombrott på den internationella scenen. Men när Flensburg mötte Kielce i Champions League ska Jeppsson tyvärr ha ådragit sig en vadskada.

– Jag kunde inte använda mig av Simon i den andra halvleken, något hände under uppvärmningen i paus, säger Flensburgs tränare Maik Machulla till Fl-arena.de.

Eftersom Flensburg inte vet hur illa det är med Jeppsson kommer den före detta LUGI-spelaren att genomgå en undersökning under måndagen. Därefter hoppas den tyska storklubben veta mer.

– Jag hoppas verkligen att det inte är en muskelskada, säger Machulla.

En som kommer tillbaka i spel för Flensburg är Tobias Karlsson. ”Tobbe” missade matchen mot Kielce då familjen Karlsson väntar tillökning. Karlsson ska dock vara tillbaka mot Melsungen.

ANNONS
Annonslänk: Följ världens bästa klubblag och deras guldjakt i Champions League, Bundesliga och Tyska Cupen med Viaplay Sport.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here