RYKTE: Magnus Jernemyr till Rhein-Neckar Löwen

Magnus Jernemyr, Arkivbild. Foto: Nils Jakobsson, Bildbyrån

Magnus Jernemyr är enligt uppgifter till Handbollskanalen nära att signera ett kontrakt med den regerande tyska mästaren Rhein-Neckar Löwen.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Rhein-Neckar Löwen går hårt i Bundesliga, tyska cupen och Champions League. I veckan fick man också ett tungt bakslag då Gedeon Guardiola, som tillsammans med Hendrik Pekeler utgör ett svårdyrkat mittlås, skadade bröstmuskeln. Säsongen sägs vara över för den spanske EM-guldmedaljören vilket får klubben att agera.

På spelarmarknaden finns det så här långt in i säsongen inte överdrivet många försvarspecialister att plocka med en som finns tillgänglig är veteranen Magnus Jernemyr. Jernemyr har stått klubblös hela säsongen efter tre år i GWD Minden och enligt uppgifter till Handbollskanalen är det nu han som Rhein-Neckar Löwen siktat in sig på.

41-åringen har en gedigen handbollskarriär i bagaget med sju SM-guld med Redbergslids IK, sex år i FC Barcelona och ett OS-silver från London 2012 som sticker ut mest. Inför säsongen ryktades han till THW Kiel men den affären gick i stöpet. Nu verkar det dock som att det trots att blir spel i en tysk storklubb ändå?

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here