Julius Lindskog Andersson byter klubb i Tyskland

Julius Lindskog Andersson

Den svenske mittnian Julius Lindskog Andersson har skrivit på tyska TuS Ferndorf. Laget som vann 3.Bundesliga överlägset har signerat svensken för de två kommande säsongerna.

ANNONS

Julius Lindskog Andersson, son till Robert ”Knirr” Andersson, har bevisat sig som erkänt målfarlig mittnia under de senaste säsongerna. För två år sedan vann svensken skytteligan i Norge med sitt FyllingeBergen och den senaste säsongen gjorde han 111 mål på 36 matcher för tyska Saarlouis.

23-åringens målproduktion var dock inte nog för att rädda kontraktet i 2.Bundesliga för Saarlouis som åker ner till 3.Bundesliga nästa säsong. Men de får klara sig utan den målfarlige svensken. Lindskog Andersson hoppar istället på tåget på väg upp i 2.Bundesliga i form av Ferndorf. Laget tog överlägsna 59 av 60 poäng den föregående säsongen och satsar nu vidare i andradivisionen. Det gör de med den svenska mittnian.

– Julius passar oss både atletiskt och fysiskt och kommer att förstärka vår niometer med hans målskytts-egenskaper och goda överblick för spelet, säger Ferndorfs sportdirektör Mirza Sijaric till Handball-world.news.

Lindskog Andersson har tidigare representerat IFK Ystad HK och H43 Lund i Sverige innan flytten till Norge. Tyska TuS Ferndorf blir nu alltså svenskens nya klubbadress.

ANNONS
Annonslänk: Följ världens bästa klubblag och deras guldjakt i Champions League, Bundesliga och Tyska Cupen med Viaplay Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here