Füchse Berlin körde över Frisch Auf Göppingen

Mattias Zachrisson. Foto: Mathilda Ahlberg / Bildbyrån

Füchse Berlin fick idag besök av Frisch Auf Göppingen. Füchse Berlin startade riktigt starkt och drog snabbt ifrån. Denna ledning släpptde de aldrig och körde över Frisch Auf Göppingen.

ANNONS

Zachrissons Füchse Berlin startade matchen riktigt starkt och spelade ett mycket enkelt spel som Frisch Auf Göppingen hade svårt att stoppa. Frisch Auf Göppingen fick det tufft bakåt och släppte in alldeles för enkla mål. Framåt fick laget det inte alls att funka och Füchse Berlin tog ett stadigt grepp om matchen. Den första halvleken slutade 17-6.

I början av den andra halvleken var det en del slarv från båda lagen. Trots att Füchse Berlin hade ett starkt grepp om matchen så utökade de inte ledningen med en gång. Frisch Auf Göppingen kämpade på och fick upp ett bättre spel under den andra halvleken. Mattias Zachrisson gjorde en bra match och satte dit fina mål från högernio. Füchse Berlin körde över Frisch Auf Göppingen och vann med 14 mål.

Slutresultat

Füchse Berlin – Frisch Auf Göppingen 33-19 (17-6)

ANNONS
Annonslänk: Följ världens bästa klubblag och deras guldjakt i Champions League, Bundesliga och Tyska Cupen med Viaplay Sport.
ANNONS
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here