Champions League: Inför CSM Bukarest match mot Metz

Amanda Kurtovic. Foto: Carl Sandin / Bildbyrån

Ikväll möts Metz – CSM Bukarest i den andra kvartsfinalen för att göra upp om vilka som spelar sig vidare till Final Four i Budapest 2018. I deras första möte körde CSM Bukarest över Metz och vann med 13 mål.

Per Johanssons lag är väldigt nära en plats i Final Four. Ikväll möter de Metz i kampen om vem som tar sig vidare. Igår tog Rostov-Don, HC Vardar och Györi sig vidare till Final Four.

– Metz kan skapa problem, men efter vår extraordinära match tror jag att vi för första gången denna säsong har visat vår potential som ett lag, säger tränaren Per Johansson till CSM Bukarest hemsida.

CSM Bukarest har en fördel inför dagens match då de vann det senaste mötet med 13 mål. Amanda Kurtovic menar att de inte får ta ut segern i förskott.

– Det finns fortfarande en match, den mot Metz på söndag, allt kan hända i handboll, det vet vi, så vi har ännu inte kvalificerat, säger Amanda Kurtovic till CSM Bukarest hemsida.

– Jag vill inte prata om Final4 än, för vi har fortfarande en match mot Metz innan vi pratar om det. Som jag sa tidigare kan allt hända i handboll, väldigt snabbt. Tretton mål kan vara många, men inte i handboll.

Avkast sker klockan 17.00 och du kan se matchen på Viaplay.

LÄNK: Läs hela artikeln på CSM Bukarest hemsida.