Daniel Pettersson håller sig till Magdeburg

Landslagsliraren Daniel Pettersson spelar i Magdeburg till 2024. Foto: Michael Erichsen/Bildbyrån.

Daniel Pettersson debuterade som utlandsproffs i SC Magdeburg 2016. Högersexan har blivit en pålitlig punkt för att luckra upp försvaren i Bundesliga, nu är nästa förlängning klar mellan Pettersson och Magdeburg. 

Det tyska topplaget presenterar nya avtal med två av lagets viktigaste spelare på en och samma gång. Pettersson har klart kontrakt till 2024 och Christian O´Sullivan har skrivit på över 2025.

För kantspringarens del handlar det om utveckling tillsammans med Tim Hornke som också vill åt speltid på högerflanken. O´Sullivan styr spelet i Magdeburg som lagkapten och anslöt även han 2016 (från Kristianstad).

– Jag behövde inte fundera länge för att förlänga mot kontrakt med SCM. För mig passar allting bra ihop, ett bra och ambitiöst lag med utsikt att agera ännu mer framgångsrikt, säger Pettersson till klubbens hemsida.

O´Sullivan:

– Jag har ännu inte uppnått mitt mål att vinna titlar tillsamman med SC Magdeburg. Däremot har vi utvecklats mycket som lag och det finns fortfarande mer potential, säger norrmannen till klubbens hemsida.

Länk: CHRISTIAN O`SULLIVAN UND DANIEL PETTERSSON BLEIBEN LANGFRISTIG BEIM SCM