Carl Löfström klar för Dormagen: ”Dröm att spela i Tyskland”

Carl Löftsröm är redo för Tyskland. Foto: Petter Arvidson, Bildbyrån

Igår rapporterade Handbollskanalen om att Ystads mittsexa Carl Löfström är på väg till tyska TSV Bayer Dormagen. Idag presenterads övergången på klubbens hemsida.

ANNONS

Enligt uppgifter till Handbollskanalen var Löfströmm nere och provtränade med den nyblivna 2.Bundesliga-klubben Dormagen. Tyskarna måste ha gillat det de såg för idag skriver klubben på sin hemsida att övergången är klar.

– Vi är glada att vi har kunnat hitta en passande spelare på en viktig position, säger klubbens ordförande Björn Barthel på hemsidan

Efter att ha kollat runt på flera olika alternativ föll alltså valet på svensken. Det är oklart hur länge kontraktet kommer att sträcka sig men klart är att 26-åringen från Göteborg kommer att uppfylla en pojkdröm att få spela i Tyskland.

– Det har alltid varit en dröm för mig att få spela i Tyskland. Nu vill jag lära mig den ”die Dormager” handbollsfilosofi, säger Löfström på klubbens hemsida.

Den målfarliga mittsexan har tidigare spelat i Ystads IF, HK Aranäs, BK Heid, Önnereds HK, och Frölunda IF. Snart kan TSV Bayer Dormagen läggas till på listan.

ANNONS
Annonslänk: Följ världens bästa klubblag och deras guldjakt i Champions League, Bundesliga och Tyska Cupen med Viaplay Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here