Anton Lindskog på väg till Kiel?

Anton Lindskog. Foto (arkiv): Michael Erichsen, Bildbyrån

Det var under uppsnacket med Ola Lindgren inför IFK Kristianstads hemmamatch mot Redbergslid senast som Lindgren nämnde i förbifarten att Wetzlars mittsexa Anton Lindskog har fått anbud från THW Kiel.

I samband med intervjun under uppsnacket mellan Hans Banke och Ola Lindgren så pratade den senare om diverse spelare som har kommit till IFK Kristianstad för att sen ta större steg vidare. En av de som nämndes var 25-årige Anton Lindskog.

– Anton Lindskog kom hit och var en spelevink och tyckte livet var roligt, säger Ola Lindgren (8:35 in i klippet) och fortsätter.

– Sen nånstans så trillar poletten ner och kolla vart han är idag – han har anbud från Kiel och kan spela i en av de bästa klubbarna i Europa.

Anton Lindskog kom till IFK Kristianstad 2010 från Näsby IF och blev kvar i klubben till 2016. Därifrån tog han resväskan och flyttade ner till HSG Wetzlar.

I år är den svenska mittsexan lagets näst bästa målskytt med sina 70 mål och har gjort det så pass bra att en av Europas största klubbar är och drar i honom, enligt Lindgren.

Mer info om Lindskog-ryktet till Kiel finns på Kristianstadsbladet för den som är prenumerant.