Inget avancemang för Jernemyrs och Arrhenius Mallorca

Magnus Jernemyr, Arkivbild. Foto: Nils Jakobsson, Bildbyrån.

Uppbackade av penningstarka svenskar gjorde Handbol Marratxí Palma de Mallorca en satsning och signade försvarsbjässarna Magnus Jernemyr och Robert Arrhenius till helgens kval till division 1 i Spanien. Trots förstärkningen uteblev avancemanget.

ANNONS

I går kunde ni läsa om Handbol Marratxí Palma de Mallorcas satsning mot eliten i Spanien. Som ett första steg i satsningen var förhoppningen att laget skulle avancera till division 1 i helgens kval mot BM Bahía de Almeria, BM Benidorm och CB San Lorenzo Puente Tocinos, där det bästa av de fyra lagen knep platsen till division 1.

I Handbol Marratxí Palma de Mallorca gjorde Magnus Jernemyr och Robert Arrhenius comeback för att ”städa där bak” men trots detta blev det idel förluster i de tre matcherna som slutade med följande resultat:

Match 1: BM Bahía de Almeria – Handbol Marratxí Palma de Mallorca, 32-28
Match 2: BM Benidorm – Handbol Marratxí Palma de Mallorca, 33-27
Match 3: Handbol Marratxí Palma de Mallorca – CB San Lorenzo Puente Tocinos, 30-36

Det är svårt att följa vad som händer i spanska kvalet till division 1 så Handbollskanalen väljer därför att vänta med att meddela vilka som vinner kvalet och där med avancerar ett hack upp i det spanska seriesystemet.

ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here