Rykte: IK Sävehof & H65 Höör jagar Cassandra Tollbring

Cassandra Tollbring. Foto (arkiv): Fredrik Karlsson, Bildbyrån

Cassandra Tollbring imponerande stort under sin första säsong i Larvik och spelade till sig en landslagsplats. För snart ett år sedan åkte Tollbring på en allvarlig knäskada och eftersom Larvik har tvångsnedflyttats stannar 26-åringen inte i klubben – enligt uppgifter till Handbollskanalen leder IK Sävehof och H65 Höör nu jakten på Tollbrings signatur.

Cassandra Tollbring var kanske hela SHE:s bästa offensiva spelare när H65 Höör tog klubbens första SM-guld någonsin säsongen 2016-17. Efter det flyttade mittnian till norska storklubben Larvik och lyckades ta en ordinarie tröja första säsongen och göra riktigt bra ifrån sig. Landslagschansen lät inte vänta på sig och även där gjorde Tollbring bra ifrån sig.

So far so good. Men så i augusti förra året var olyckan framme och Cassandra Tollbring skadade sitt knä. Efter det har 26-åringen inte spelat handboll och när dessutom Larvik tvångsnedflyttades till andradivisionen var framtiden i Norge osäker.

Cassandra Tollbring är därmed klubblös just nu och enligt uppgifter till Handbollskanalen är det två klubbar som leder jakten på stjärnan: förra klubben H65 Höör samt dubbla regerande mästarna IK Sävehof. De här två klubbarna är så klart inte ensamma om att vara intresserade av en spelare med landslagsmeriter, men enligt Handbollskanalens uppgifter står det just nu mellan Höör och Partille för Tollbring.

Cassandra Tollbring är född 1993 och fostrad i Rimbo HK. Hon lämnade moderklubben för Team Eslöv sommaren 2012 och efter två säsonger skiftade hon vidare till H65 Höör. Väl där utvecklades Tollbring enormt och spelade hem ett SM-guld med klubben innan flyttlasset gick vidare till Larvik. Nu återstår det att se om det blir en återkomst till H65.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here