Marie Wall knäskadad – missar SM-finalen

Marie Wall, H65 Höör, Foto: Avdo Bilkanovic, Bildbyrån

H65 Höörs Marie Wall är knäskadad och missar SM-finalen. Detta meddelade klubben i ett pressmeddelande under torsdagseftermiddagen.

Just nu slipar H65 formen för att försvara guldet i SM-finalen mot Sävehof. Under torsdagen nåddes vi dock av tråkiga nyheter. Vänstersexan Marie Wall har skadat knät och kommer att missa finalen som spelas den 10:e maj.

– Vi väntar på fler röntgensvar för att få reda på exakt vad som är skadat, säger Wall i ett pressmeddelande från klubben.

Skadan uppkom på träning i tisdags och kom så klart mycket olyckligt för Wall som nästa säsong lämnar för proffsäventyr i Köpenhamn. Säsongen i övrigt har varit framgångsrik för såväl vänstersexan som klubben med serieseger i SHE, SM-finalplats, gruppspel i EHF-cupen samt spel i landslaget. Nu står det dock klart att skadan sätter stopp för den match som var tänkt som den sista för Wall i H65-tröjan för den här gången.

– Idag (torsdag) har jag varit på sjukhuset i Helsingborg, men inte fått något definitivt besked. På söndag väntar magnetröntgen och först efter det vet vi säkert.

– Hur som helst kommer jag att missa SM-finalen, konstaterar Marie Wall i pressmeddelandet.