Herrem stannar i Sola – trots nedflyttningen

Camilla Herrem. Foto: Carl Sandin, Bildbyrån

Sola HK blir storfavoriter att återvända till norska Elitserien sedan både Camilla Herrem och Malin Holta meddelat att de satsar i klubben nästa säsong.

ANNONS

Det är Aftenbladet som rapporterar att Camilla Herrem stannar i Sola HK trots degraderingen till andraligan. Nu blir det alltså full satsning tillbaka mot Elitserien och det ser nästan oväntat ljust ut för Sola trots det tuffa sportsliga resultatet.

Enligt John Harald Kåsen som är daglig leder i klubben har även förra landslagsspelaren Tonje Nøstvold fortsätta spela och kanske det bästa av allt: Malin Holta bekräftar fortsatt sin övergång från Nantes. Den 24-åriga mittnian vann skytteligan 2015/16 på 129 mål och fick då ett kontrakt med den franska klubben. Nu flyttar hon hem till Sola igen för sin tredje sejour i klubben (2009-2013, 2014-2016, 2018-).

Enligt Aftenbladet är det bara den isländska landslagsmålvakten Hafdís Renötudóttir som tar chansen att bryta kontraktet innan det ens startat. Hon skulle flyttat från Sönderjyske men har högre ambitioner än norska andraligan.

Samtidigt meddelas också att britten Scott Harrington blir assisterande tränare. Han fick snöpligt lämna Kinas landslag i vintras kort tid efter att ett långtidskontrakt skrevs.

LÄNK: Camilla Herrem fortsetter i Sola etter nedrykket

ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here