Lagkapten Julia Ehn funderar på att sluta

Julia Ehn. Foto (arkiv): Avdo Bilkanovic/Bildbyrån.

Skövde HF:s lagkapten Julia Ehn är osäker på framtiden. Tidigare under säsongen ville Skövde HF inte erbjuda 27-åringen ett nytt kontrakt, sedan ändrade de sig – då tvekar lagkaptenen, enligt P4 Skaraborg.

I vintras kom Skövde HF med beskedet att Julia Ehn inte kommer att behövas i den framtida satsningen som klubben vill genomföra. Ett besked som tog hårt på trotjänaren och lagkaptenen.

– Då gjorde det ont i mitt hjärta när jag varit i klubben sen jag var 16 år och blivit lagkapten på senare år, säger Julia Ehn till P4 Skaraborg.

– Sen förstod jag det på från Skövde HF att den planen inte riktigt skulle fungera av olika anledningar och nu har de fått tänka om, och då kan de erbjuda mig ett nytt kontrakt, fortsätter hon.

Huruvida det blir någon framtid för vänsternian/vänstersexan som blev lagets tredje bästa målskytt den gångna säsongen med 50 mål återstår att se. Om hon inte skriver på en förlängning så funderar hon på att lägga av, enligt P4 Skaraborg. Skulle det däremot bli en förlängning så väntar en ny roll, eller nya roller, för 27-åringen.

– För min egen del kommer jag kanske inte att ha någon speciell position, jag ska vara mer allt-i-allo helt enkelt, och mer försvarsspel kanske, säger Julia Ehn till P4 Skaraborg.