Klart: Aarnio och Otrander stannar i VästeråsIrsta

Emma Aarnio. Foto: Michael Erichsen/Bildbyrån.

VästeråsIrsta har lyckats lösa kontraktsförlängningar med två viktiga spelare: Emma Aarnio och Victoria Otrander. Båda spelarna har skrivit på tvåårskontrakt, det skriver VI på klubbens hemsida.

– Det känns jättekul, har trivts bra med handbollen och laget men även i staden så kändes skönt att både jag och klubben var överens angående en förlängning, säger Aarnio till hemsidan.

Emma Aarnio har haft en fin utveckling i VästeråsIrsta och i klubben finns det stora förhoppningar på att den utveckligen ska fortsätta i samma riktning. Aarnio väntas ta ännu större kliv nästa säsong.

– Emma kommer att utvecklas till en ledande spelare hos oss både offensivt som defensivt. Hennes offensiva styrkor visste vi om sedan tidigare, däremot hennes försvarsinsatser under hösten imponerade och lovar gott för framtiden, säger tränaren Frenne Båverud till hemsidan.

Dessutom har alltså Victoria Otrander förlängt sitt kontrakt, även där med två år.

– Jag trivs väldigt bra med laget och känner att klubben fortfarande ger mig bra förutsättningar till att utvecklas mer, säger Otrander till hemsidan.

LÄNK: Emma Aarnio klar för 2 nya år

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here