Johanna Ahlm stannar i IK Sävehof

Johanna Ahlm. Foto: IK Sävehof

Johanna Ahlms comeback efter skada och graviditet var en stor anledning till att IK Sävehof fick ordning på sitt spel och sedermera tog SM-guld. Nu har mittnian förlängt sitt kontrakt med ytterligare ett år, det skriver klubben på sin hemsida.

Ahlm flyttade hem till Sävehof igen inför säsongen 2016–17, men istället för kamp om SM-guld åkte Ahlm på en tuff korsbandsskada. Sedan följde operation, rehab och graviditet. Comebacken kom i januari och i slutspelet gjorde den före detta landslagsspelaren 18 mål på åtta matcher. Nu har mittnian alltså bestämt sig för att stanna ett år till i Partilleklubben.

– Den största anledningen till att jag har valt att förlänga med Sävehof är att jag inte känner mig färdig som handbollsspelare. Jag har haft en lång periods frånvaro orsakat av skada och graviditet. Jag tror och hoppas kunna prestera på en högre nivå nästa säsong än vad jag lyckats med än så länge sedan min comeback. Jag vill sluta på topp och framför allt själv ta beslutet att sluta när suget inte finns där mer, det gör det fortfarande, säger Johanna Ahlm till hemsidan.

Johanna Ahlms klubbar: IK Sävehof, Aalborg DH, Viborg HK, Team Esbjerg, FC Midtjylland, IK Sävehof

LÄNK: Johanna Ahlm fortsätter i Sävehof