HK:s avslöjande bekräftat: Sandberg klar för H65 Höör

Malin Sandberg, Önnereds HK. Foto: Mathias Bergeld / BILDBYRÅN

För lite mer än en vecka sedan avslöjade Handbollskanalen att H65 Höör jagar Önnereds Malin Sandberg. Nu bekräftar klubben att Sandberg är klar – samtidigt som det står klart att Anna Bardis kommer att spela för ÖHK.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Den 2 mars berättade Handbollskanalen att H65 Höör är ute efter att skriva kontrakt med Malin Sandberg till kommande säsong. Högernian ses som en stor talang och H65 har inte många vänsterhänta spelare i sin trupp. Nu skriver H65 att Önnered-spelaren är klar för klubben.

– Jag ser det som ett bra steg i min utveckling att gå till H65 Höör. Jag vet att det har gått väldigt bra för både Evelina och Sofia. Sedan har jag hört väldigt mycket positivt om Ola Månsson. Han ställer krav på vad han vill ha och det är viktigt för att utvecklas. Sedan lockar det att få spela och träna med de bästa spelarna så klart. Och att H65 satsar på Europacupspel betyder mycket, säger Malin Sandberg i ett pressmeddelande.

Samtidigt står det alltså klart att Anna Bardis går i motsatt riktning. Bardis kom till klubben för två år sedan efter att ha tokdominerat under sin tid i Team Eslöv. Men speltiden har inte blivit vad den så skickliga målskytten förväntat sig och nu blir det istället spel i Önnered.

– Tiden i H65 Höör har varit rolig och utvecklande, även om jag haft en del skador och inte fått den speltid jag hoppats på. Jag ser verkligen fram emot ett nytt spännande kapitel i min karriär, en slags nystart, med en roll där jag får ta mycket ansvar, säger Bardis i pressmeddelandet.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here