Avslöjar: H65 Höör jagar Malin Sandberg

Malin Sandberg, Önnereds HK. Foto: Mathias Bergeld / BILDBYRÅN

Enligt uppgifter till Handbollskanalen är H65 Höör på jakt efter Önnereds högernia Malin Sandberg. 

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Malin Sandberg är inne på sin andra säsong i Önnereds HK efter flytten från IK Sävehof. 18-åringen, som har Kärra HF som moderklubb, har den här säsongen gjort 30 mål på de 19 matcher hon har deltagit i. Dessutom har högernian stått för 28 assist och har med det 13,1 i MEP. Ett imponerande facit av en spelare född 2000. Utöver hennes imponerade facit i klubblaget har Sandberg dessutom ungdomslandskamper på meritlistan.

Enligt uppgifter till Handbollskanalen jagas Sandberg nu av H65 Höör. H65 har gjort sig känt som en klubb som lockar till sig stora talanger och Ola Månsson har bra koll på unga spelare efter sin tid som förbundskapten. Sedan tidigare har H65 presenterat Isabelle Andersson, Victoria Larsson och Irma Schjött som nyförvärv till nästa säsong, samt förlängt kontrakten med bland andra Kristin Thorleifsdottir och Tilda Winberg.

Skulle det bli en flytt från Önnered till H65 kommer Sandberg framförallt att konkurrera med Anna Johansson och Anna Olsson på högernio. Bakom där finns dessutom Amanda Andersson.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here