Flodman återvänder till VästeråsIrsta

Hannah Flodman. Foto: Christoffer Borg Mattisson / BILDBYRÅN / COP 261

Hannah Flodman har inte fått den utveckling i Lugi HF som ”alla” förväntade sig. Nu har vänsternian bestämt sig för att flytta tillbaka till VästeråsIrsta HF.

Flodman ansågs länge vara en av Sveriges största talanger och en av de största som kommit fram under de senaste åren. Förre Lugi-tränaren Dragan Brljevic vann dragkampen om talangen som hamnade i Lundaklubben för några år sedan.

Inledningsvis hade Flodman en fin utvecklingskurva, men det senaste året är känslan att utvecklingen har stagnerat. Nu har Flodman bestämt sig för att återvända till VästeråsIrsta, det skriver SHE-klubben på sin hemsida.

– Det känns väldigt bra. Jag trivs med Frenne som tränare och det ska bli skönt att komma hem och få fortsätta utvecklas i den miljön. Att få hitta till ”rätta” igen och där jag vet att jag har ett förtroende, säger Flodman till hemsidan.

Frenne Båverud säger så här om nyförvärvet:

– Det känns kul och spännande att få hem Hannah till Västerås. Jag är övertygad om att miljön här kommer att göra gott och att hon kommer att ta nya kliv i sin utveckling. Vi har haft bra samtal hela vägen och det är en mer erfaren och självständig Hannah som vi får tillbaka. Vi är båda eniga om vilka förutsättningar hon behöver för att ta nästa steg i sin utveckling. Hon kommer framför allt att tillföra skyttekraft och spelförståelse till en redan spännande trupp och då hon redan känner stora delar av gruppen så kommer hon snabbt att finna sig tillrätta.

LÄNK: FLODMAN ÅTERVÄNDER!