Skånehandbollen söker eldsjälar att hylla

Ankaret förbereder sig för match med en genomgång under ungdomsturneringen Lundaspelen i handboll den 27 december 2019 i Lund. Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN

Skånes Handbollsförbund tar hjälp av allmänheten för att få tips på eldsjälar inom handbollen. Anledningen är att förbundet vill uppmärksamma och hylla dessa på sociala medier, det meddelar förbundet på sin hemsida.

Ni har säkert haft någon materialförvaltare som alltid kommer med vattnet påfyllt och handbollssäckarna fulladdade, eller en tränare som alltid lyssnar och skjutsar, eller en vaktmästare som borstar golvet och gnuggar lim i september som i februari. Eller en förälder eller en vän eller någon annan inom föreningen som har ställt upp.

Nu söker Skånes Handbollsförbund efter dessa eldsjälar för att kunna hylla en person i månaden på sin hemsida och via sociala medier.

Ge förslag på en person och maila till en adress via förbundets hemsida.
Nomineringen ska innehålla foto och text som beskriver vad personen bidrar med i föreningen och hur länge personen varit aktiv. Gärna något om personligheten bakom personen och varför personen är en bra ambassadör för föreningen och handbollen.

Juryn kommer sen att utse en person i månaden och hylla denne på hemsidan och i sociala medier, skriver förbundet på hemsidan.