IFK Kristianstad tar damlaget till Göteborg Cup

I september arrangeras Göteborg Cup för herr- och damseniorer. Nu har IFK Kristianstad anmält sig till damklassen som börjar bli riktigt intressant.

ANNONS

IFK Kristianstad är klara i damklassen i Göteborg Cup. Den fina försäsongscupen spelas den 7-9 september i Göteborg och med 18 vinster på 18 matcher i division 3 södra förra säsongen ska det bli intressant att se vad det orangea laget kan prestera.

Med drygt 3 månader kvar har nio lag anmält sig i damklassen och där hittar vi bland annat två lag från Norge i form av Rygge och Tveter. Fjolårets vinnare Önnerediterna finns med för att försvara guldet.

Anmälda lag just nu
Rygge (Norge)
Alingsås HK
Tveter HK (Norge)
IFK Kristianstad
OV Helsingborg
Önnerediterna
ÖHK Göteborg
H65 Höör (utvecklingslag)
Trelleborg HBK

Med en sådan line-up kan det förväntas att fler lag tar chansen att spela en riktigt go försäsongsturnering. Den spelas för division 1 och lägre på damsidan samt division 2 och lägre på herrsidan. Cupen välkomnar också lag från Norge och Danmark där det är 2:a division för damer och 3:e division herrar som är motsvarande det svenska seriesystemet.

Spela minst 4 matcher – alla i samma arena

Den 7-9 september 2018 spelas cupen i klassiska Lundbystrand i Göteborg som har hela fem spelplaner i samma arena. Alla lag utlovas 4-7 matcher så det är ett perfekt tillfälle att svetsa ihop laget och få lite matcher i benen inför seriestarten som brukar vara i slutet av september.

Under lördagkvällen planeras en spännande kvällsaktivitet tillsammans med Handbollskanalen där det kommer vara fritt inträde för alla deltagare i Göteborg Cup.

Ifjol deltog lag från både Sverige och Norge

I 2017 års upplaga deltog lag från både Västergötland, Skåne, Värmland och Bohuslän samt lag från Norge. Ambitionen är att växa ytterligare i år och locka lag från andra delar av landet samt från våra nordiska grannar. Allt för att skapa en härlig handbollsfest i Göteborg i september.

Mer information om cupen:

LÄNK: Göteborg Cup 2018

Länk till anmälan:

LÄNK: Anmälan

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here