Charlie Sjöstrand nästa profil till Handbollskväll

Foto: Angela Metge/GWD-Minden

Från klassiska Västra Frölunda via guld i U21-VM och SM-guld tog sig Charlie Sjöstrand hela vägen till Bundesliga. Nu gästar han Handbollskväll där det blir fullt med anekdoter om tyska sporthallar, att gå från division 2 till toppen och handbollens baksidor.

ANNONS

Charlie Sjöstrand blir nästa gäst att förgylla Handbollskväll på Lindholmen Street Food Market i Göteborg den 8 september. Då bjuder Handbollskanalen in alla handbollsintresserade till en helkväll i samband med Göteborg Cup. Sedan tidigare är Emil Schälin klar som konferencier och på gästlistan står redan Hanna Fogelström.

Sjöstrand har de senaste säsongerna spelat för tyska GWD Minden och hörts i podcasten Avkast. En lirare som gått från playmaker i Västra Frölunda till vänsterkanten i Bundesliga och som ofta bjuder på nya vinklar kring hur proffslivet är ute i Europa. Det kan bli ett spännande samtal under Handbollskväll.

Entré, mat och en dryck ingår för de som köper gästkorten till Göteborg Cup. Alla andra har chansen att lösa biljetter via extrasläpp. Ta en trevlig lördagkväll med kompisgänget, käka street food i en härlig miljö och njut att gött handbollstugg.

Handbollskväll

Datum: Lördagen 8 september
Tid: ca 18-23
Plats: Lindholmen Street Food Market, Göteborg
Biljetter: Ingår i gästkort för Göteborg Cup – för övriga sker biljettsläpp i augusti
Konferencier: Emil Schälin
Gäster: Hanna Fogelström, Charlie Sjöstrand, fler gäster presenteras inom kort

Se till att anmäla era lag till Göteborg Cup för den perfekta kombinationen av matcher, gött häng och cupkänsla. Här är länk till event på Facebook så ni kan lägga in det i era kalendrar samt bjuda in vänner och bekanta som kan vara intresserade:

LÄNK: Handbollskväll på Facebook

Spela minst 4 matcher – alla i samma arena

Den 7-9 september 2018 spelas cupen i klassiska Lundbystrand i Göteborg som har hela fem spelplaner i samma arena. Alla lag utlovas 4-7 matcher så det är ett perfekt tillfälle att svetsa ihop laget och få lite matcher i benen inför seriestarten som brukar vara i slutet av september. Cupen gäller för lag i division 1 och nedåt på damsidan samt division 2 och nedåt på herrsidan.

Ifjol deltog lag från både Sverige och Norge

I 2017 års upplaga deltog lag från både Västergötland, Skåne, Värmland och Bohuslän samt lag från Norge. Ambitionen är att växa ytterligare i år och locka lag från andra delar av landet samt från våra nordiska grannar. Allt för att skapa en härlig handbollsfest i Göteborg i september.

Anmälda lag just nu i damklassen (13 lag)
Rygge (Norge)
Alingsås HK
Tveter HK (Norge)
IFK Kristianstad
OV Helsingborg
Önnerediterna
ÖHK Göteborg
H65 Höör (utvecklingslag)
Trelleborg HBK
Teie (Norge)
Kv IK Sport 1
Kv IK Sport 2
Torslanda HK

Anmälda lag i herrklassen (14 lag)
Önnerediterna
Särökometerna
Skara HK
IK Nord
KFUM Trollhättan
HK Varberg 09
Kuststadens HK
GIK Wasaiterna
IFK Hammarö
Ale HF
HK Lidköping
Lysekils HK
Stenungsunds HK
Eslövs HF

Mer information om cupen:

LÄNK: Göteborg Cup 2018

Länk till anmälan:

LÄNK: Anmälan

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here