Rykte: Brassen Rogério Ferreira ersätter Toft Hansen i Veszprem

Rogério Moraes. Foto: RK Vardar

Det viskas om linjerockad i Veszprem nästa säsong. In ska brasilianska mittsexan Rogério Moraes Ferreira komma och ut försvinner i så fall danske René Toft Hansen, det rapporterar polska Sportowe Fakty.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Det skrivs om huggsexa bland de europeiska toppklubbarna om vem som ska säkra den stora brassesexans tjänster till nästa säsong. Sportowe Fakty rapporterar att PSG ska vara intresserade av Rogério Moraes Ferreira men att mittsexan förmodligen kommer att flytta till ungerska Veszprem i sommar.

Rogério Moraes Ferreira är precis fyllda 25 år och spelar för närvarande i makedonska storklubben Vardar, dit han kom från Tyskland och Kiel. Den väldiga brassen mäter 204 centimeter och är svårhanterad inne på linjen.

Dessvärre återhämtar sig Ferreira efter en knäoperation och kan därför inte delta i VM med överraskningslaget Brasilien, men det verkar inte avskräcka Veszprem som alltså ryktas bli nästa klubbadress för mittsexan.

Det skulle förmodligen i sin tur ge ringar på vattnet. De här ringarna skulle riskera att knuffa ut René Toft Hansen från klubben. 34-åringen kom från Kiel men har även han haft skadeproblem och innan finns redan Andreas Nillson och Blaz Blagotinsek i klubben – som dessutom förlängt sina kontrakt till 2021.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here