LIVE: Anna Lagerquist debuterar för Rostov-Don

Anna Lagerquist Rostov Don
Anna Lagerquist. Foto: Bildbyrån

I juni skrev Handbollskanalen om den svenska landslagsstjärnan Anna Lagerquist och hennes flytt till det ryska storlaget Rostov-Don. Idag onsdag drar den ryska tävlingssäsongen igång och då gör även Lagerquist debut för sitt nya lag.

När klockan slår 13 är det dags för Final-Four i det ryska cupsspelet. Rostov-Don tar sig an Kuban Krasnodar i den första semifinalen. Rostov-Don har varit Rysslands bästa lag de fyra senaste säsongerna och är bland de bästa lagen i världen. Således är siktet inställt på storslam. Titlar ska staplas på hög och de inleder med att försöka ta hem den inhemska cupen.

26-åriga Anna Lagerquist lämnade Nykøbing Falster HK för Ryssland i juni. Det danska lag hon representerat i tre säsonger där ett danskt cupguld blev den största triumfen. I Rostov-Don kommer den svenska stjärnan att konkurrera med det ryska landslagets välmeriterade linjespelare Kseniya Makeyeva.

På Handbollskanalens tjänst HK Live finns länkar till livesända matcher världen över. Klicka in på HK Live för att se Anna Lagerquist debutera för det ryska stjärnlaget.

🔥🔥🔥Our line-up in the first match of Russian Cup «Final Four»#rostovhandball #RostovDonOnTour

Posted by Handball Club Rostov-Don on Wednesday, August 19, 2020

Källa: Rostov-Don