Handbollskanalen fyller 2 år – vilken resa!

Idag, den 9 september, fyller Handbollskanalen 2 år och vi tackar så mycket för en fantastisk resa.

Den 9 september 2015 öppnade Handbollskanalen upp portarna. Vissa hävdar att det är det bästa som hänt handbollen på många år och att de numera hör till vardagen att läsa handbollsnyheter.

Att Handbollskanalen blivit Sveriges största nyhetssajt för handboll är ingen hemlighet. Med över 30 000 följare i sociala medier och följande statistik från starten har vi det svart på vitt:

Antal sidvisningar: 16 298 160
Antal besök: 8 579 728
Antal unika besökare: 1 596 207

Kan ni tänka er att artiklar om handboll har lästs över 16 miljoner gånger. 16 miljoner. Det är en otrolig utveckling och någonting som på sikt kommer lyfta handbollen som idrott.

Mixen av nyheter från både Sverige, ungdomscuper, Champions League och någon turnering på Mauritius har uppskattats såväl som PLAY-länkar, nostalgi, statistik och våra OS-, VM- och EM-sajter där du kunnat hitta spelschema, resultat och massa nyheter från mästerskapen. Bäst gillar vi nog dock alla fina krönikor och öppna brev som ni läsare bidragit med, det finns enormt duktiga skribenter där ute i landet.

Vi har också precis lanserat Matchcenter där vi erbjuder er alla svenska seniorserier på herr- och damsidan plus alla grupper från USM. Äntligen ett enkelt vis att hitta de serier ni är nyfikna på och kanske kan ni upptäcka fler?

Handbollskanalen kommer under hösten fortsätta utvecklas och har en hel rad intressanta saker på gång. Ni kommer få reda på det löpande och får vi bara alla bitar på plats så kommer det skrivas ytterligare lite handbollshistoria.

Vi tackar för alla glada tillrop, retweets, tips och bidrag till sajten under åren. Utan all hjälp från er i handbollssverige hade detta inte blivit lika bra. Tillsammans har vi skapat en unik plattform för handbollen och tillsammans kan vi växa ytterligare. Har ni tips, bidrag eller feedback vet ni att info@handbollskanalen.se alltid är öppen för e-post.

Tack för 2 år, snart är det 3!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here