Handbollskanalen blir mediepartner till EM 2020

EM 2020 blir ett historiskt mästerskap i tre länder där det väntas handbollsfester i både Göteborg och Malmö inför finalspelet i Stockholm. Nu kan vi stolt presentera att Handbollskanalen blir mediepartner till EM 2020. Vi kan samtidigt meddela att det reserverats platser i Göteborg och Malmö för Handbollskanalens läsare, på den så kallade ”HK-läktaren”.

Med 272 dagar kvar till första avkast i EM 2020 går Handbollskanalen in som mediepartner till mästerskapet. Ett besked som ska leda till det bäst bevakade handbollsmästerskapet genom tiderna. Det innebär också att vi kommer satsa ännu hårdare i vår bevakning av de svenska landslagen och handbollsårets höjdpunkter.

Från start och hela vägen in i mål

Handbollskanalen har vid de senaste mästerskapen som enda svenska medie haft bevakning på plats under hela mästerskapen på både herr- och damsidan, förutom det tv-bolag som funnits på plats. Samtidigt har vi märkt att intresset och uppmärksamheten både från läsare och samarbetspartners ökat kraftigt och vi har noterat rekordsiffror i antal läsare och följare.

Därför är det nu naturligt att vi tillsammans med SHF, SHLAB och EM 2020-organisationen tar nästa steg och fullt ut går in som mediepartner till mästerskapet. Partnerskapet innebär att vi kommer att kunna ta er läsare bakom kulisserna på mästerskapet och ännu tätare följa landslagets väg fram till den stora uppgörelsen.

– För oss i EM-organisationen känns det naturligt och logiskt att ingå ett tätare samarbete med Handbollskanalen. Biljettförsäljningen till mästerskapet går i en rasande fart och mycket talar för ett rekordstort intresse för det första hemmamästerskapet av två de närmaste åren. Att tillsammans med den ledande svenska plattformen för handbollsbevakning arbeta för att ytterligare öka intresset för sporten, för landslagen och för mästerskapet är väldigt roligt, säger Krister Bergström, vd för EM2020.

Handbollskanalens läktare – gör oss sällskap på ’nördhyllan’

En konkret beståndsdel av samarbetet är att ett antal biljetter till varje mästerskapsdag reserverats för Handbollskanalens läsare, den så kallade ”HK-läktaren”. Genom att sälja biljetter till denna sektion får Handbollskanalen en del av biljettintäkten samtidigt som läsarna får möjlighet att uppleva EM tillsammans med likasinnade.

EM 2020: TILL BILJETTSIDAN >>>

– Vi är spända på hur många som kommer att vilja göra oss sällskap på ’nördhyllan’ under EM. Ända sedan vi startade Handbollskanalen har vi uppskattat dialogen med läsarna och inspirerats av det stora engagemanget för svensk handboll och för vår bevakning. Det här är ett sätt för oss att skapa en mötesplats för våra vänner och vi hoppas kunna bjuda på en unik upplevelse med spännande överraskningar på plats, säger Jimmy Grandin, grundare av Handbollskanalen.

I samband med detta lanserar Handbollskanalen en smidig biljettsida där ni kan skaffa er plåtar till EM 2020 och under våren kommer fler nyheter i vår stora EM 2020-satsning. Nu åker vi, häng på!

EM 2020: TILL BILJETTSIDAN >>>