Mediepartner

EM 2020

Var vill du se världens bästa handboll?

Mediepartner: 

EM 2020

Var vill du se världens bästa handboll?

Sveriges gruppspel

Gruppspel och huvudrunda

Finalhelg!

Säkra din plats på Handbollskanalens läktare!

Köp biljett på Handbollskanalens läktare och få en hemlig present på köpet!

EM 2020 blir en härlig upplevelse för alla handbollsälskare och nu vill vi på Handbollskanalen erbjuda er chansen att dela den med varandra. Ta plats på den nördigaste läktarsektionen där vi samlar handbollsälskare i alla åldrar med ett brinnande hjärta för sporten. Tillsammans ska vi skapa handbollsfest!

Handbollskanalen har säkrat en helt egen sektion i EM-arenorna i Göteborg och Malmö. Nu vill vi skapa fest, decibel och en gul gräsmatta av svenska handbollssupportrar. Köp biljett på vår sektion och heja fram de blågula tillsammans med oss. Missa heller inte den hemliga presenten som dyker upp vid din sittplats!

Här spelas EM i Sverige 2020

Scandinavium, Göteborg

SVERIGES GRUPPSPEL
Sveriges resa börjar med gruppspel i Göteborg, Scandinavium, mest känt som Redbergslids IKs hemmaarena. Arenan rymmer 12 000 åskådare och är perfekt belägen i centrala Göteborg, en felpassning från klassiska Valhalla och en Arnesson-underjamare från Avenyn. Plocka fram gula tröjan och bästa handbollshumör!

Malmö Arena, Malmö

GRUPPSPEL OCH HUVUDRUNDA
I Malmö Arena, mest känt för sina fem SM-finaler i handboll, kommer det att bjudas på sagolik handboll. De regerande världsmästarna Danmark tar sig över sundet för gruppspel, om framgången är med dem väntar tuffare motstånd i form av Sverige i huvudrundan (om Sverige tar sig förbi sitt gruppspel vill säga).

Tele2 Arena, Stockholm

FINALHELG
Det blir något i hästväg när EM 2020 ska avgöras. Finalhelgen spelas nämligen på Tele2 Arena, Stockholm, mest känt för att det aldrig spelats handboll där tidigare, och kommer att rymma hela 30 000 åskådare. Räkna med en handbollsfest utöver det vanliga och ett rejält tryck på biljettförsäljningen.