Handbollen igång igen – så ser du matcherna

Foto: Bildbyrån och Viktor Ljungström

Som ni har märkt har träningsmatcherna börjat rulla för fullt där ute handbolls-Sverige. Nu när tiderna är som de är spelas de, till handbollsälskares förtret, utan publik. Handbollskanalens tjänst HK Live finns dock där som en hjälpande hand som leder till liveidrott.

Bara under de senaste dagarna har Handbollskanalen rapporterat om ett dussintal träningsmatcher från flera olika serier. På grund av rådande pandemi spelas de flesta, om inte alla, inför tomma läktare där endast funktionärer, ledare och spelare är välkomna.

Många matcher livestreamas dock på nätet. Så det går att släcka sin handbollstörst ändå som supporter och allmänintresserad. Men var ser man matcherna? Vilka lag spelar livesända matcher? När spelas dessa?

För att få svar på dessa frågor kan du ta hjälp av tjänsten HK Live. Där samlar Handbollskanalen alla livestreams under ett tak. När du klickar på ikonen bredvid den match du vill se, hamnar du direkt i händelsernas centrum och den match du vill bevittna.

Länk: HK Live

För att Handbollskanalen Live ska bli en riktig succé så behöver vi er hjälp med att hitta alla officiella livesändningar. Det kan handla om alltifrån egyptiska handboll till USM. Så, saknar du någon match – använd då formuläret på Handbollskanalen Live och tipsa oss!